Green Zone

  In anul 2003, in timpul ocuparii Bagdadului de catre trupele nord-americane, tanarul ofiter CIA Roy Miller si echipa lui de experti militari sunt insarcinati sa descopere armele de distrugere in masa despre care Guvernul SUA sustine ca au fost ascunse de catre Saddam Hussein in desertul irakian. Pe urmele acestei echipe de specialisti se afla Lawrie Dayne, o jurnalista care vrea sa verifice acuzatiile Guvernului tarii sale cu privire la existenta armelor de distrugere in masa in Irak. Pe masura ce cerceteaza diverse locuri, in care se presupune ca ar fi stocate arme chimice letale, fiind asaltat de informatii eronate sau contradictorii si fiind prins intr-o serie de capcane potential mortale, Roy Miller intelege ca atat americanii, cat si irakienii rastalmacesc adevarul in asa fel incat situatia sa fie in avantajul lor. Riscand sa dezvaluie o conspiratie politica elaborata, care ar inversa scopul misiunii sale, agentul CIA remarca faptul ca cea mai periculoasa si eluziva arma este adevarul. Bazat pe cartea "Imperial Life in the Emerald City: Life in Iraq's Green Zone" a ziaristului Rajiv Chandrasekaran, filmul urmareste tentativele haotice ale americanilor de a instaura un guvern provizoriu in zona din jurul opulentelor palate ale lui Saddam Hussein.

sAviOr vs IloveOov

Puteti vedea un meci intre doi jucatori adevarati. Clipul este facut din perspectiva jucatorului sAviOr. Super meci ! Merita vazut !

World Of Warcraft - The Movie

Cam asa arata filmuletul de incepere al WoW-ului. Le puteti gasi de asemena la Cinematics in joc.

World Of Warcraft - Opening

# 4 - cu furnici

Doua furnici fumau iarba. La un moment dat apare elefantul. Cand il vad,
furnicile se pun pe ras.
Elefantul, mirat, le intreaba:
- Ce-ati patit mai?
- Wahahahaha...elefantule, vezi tu firmitura asta de paine?
- Da.
- N-ai curaj sa te sui pe ea!
Elefantul pune un picior pe ea zi zice:
- Poftim ca m-am suit!
- Wahahaha...elefantule...cat esti tu de mare...n-ai curaj sa iei cealalta
firmitura de paine de pe jos si sa ti-o pui in cap!
Elefantul ia si cealalta firmitura de paine de pe jos si si-o pune in cap.
- Wahahahahaha....furnicile se terminau de ras.
Elefantul:
- Ma acum ce mai este?
Furnicile:
- Mamaaaa cat e sandvisul asta !

Jason Derulo - Whatcha Say - Official Video

WWE Releases Maria

WWE announced on their official website they have released Maria. This is the latest release as the company announced earlier today they have released Shane Helms and Paul Burchill. 

În traducere liberă

Bucată de tort... :))

Angelina Jolie "ucide" Wanted 2

Has Jolie Put a Bullet In Wanted 2?

Cei de la Vulture ne anunta ca Angelina Jolie, care filmeaza acum The Tourist impreuna cu Johnny Depp, a renuntat cu desavarsire la Wanted 2. Din pacate pentru fanii originalului, cei de la Warner au decis sa anuleze proiectul cu totul…atat e de importanta actrita in ceea ce-ar fi putut deveni o franciza de succes, dar n-a fost sa fie. S-a anuntat recent ca sequelul va fi regizat tot de Timul Bekmambetov dupa un scenariu semnat de Evan Spilitopoulus, si ca James McAvoy va reintra in pielea lui Wesley Gibson.
Se pare ca Angelina Jolie, dupa ce va finaliza The Tourist, se va “apuca” de un nou film marca Warner Bros., si anume thriller-ul Gravity, care urmeaza sa fie regizat de Alfonso Cuaron (Children of Men) dupa un scenariu scris de el impreuna cu fiul sa, Jonas.

Conform celor de la Vulture, in Gravity “Jolie va fi singura pe ecran aproape tot filmul, aceasta interpretand rolul singurei supravietuitoare a unei misiuni spatiale.” (cinemarx.ro)

Travian - Istorie

 
"În iulie 2004, Gerhard Müller, un german proaspăt ieşit din şcoală, şi-a invitat familia şi prietenii să joace un „browsergame" pe care îl inventase. Se pare că jocul n-a fost doar pe placul apropiaţilor săi, ci a cucerit mult mai multă atenţie decât a sperat creatorul său. În anul 2007, jocul a depăşit un milion de useri, iar în România sunt înscrişi peste 40.000 de jucători activi.


    Alături de Dr. Net am descoperit cum este să joci Travian la radio. E drept că nu este orice fel de radio, ci Radio 3Net "Florian Pittiş", primul radio public din lume în exclusivitate pe internet."



False profeţii despre viitor

Privind la profeţii anilor ’90 vedem că aceştia s-au înşelat. Numele şi evenimentele care şi-au pus amprenta pe prima decadă a secolului al XXI-lea nu se regăsesc în aceste profeţii.

FPVOD [Starcraft] julyzerg

Best games of Julyzerg [FPVOD] , enjoy!

Laxativ pentru creiere

Un mesaj scurt transmis printr-un video original, amuzant. Autorul a fost foarte inspirat.

Digimons drawings

Nu cred ca multi isi mai amintesc de desenele animate "Digimon" .
[I don't think many of you remember "Digimon"]

Airsoft

Airsoft , in primul rand este un joc de echipa, militaro-sportiv.Airsoft este alternativa mult mai realista si mai curata la paintball. Airsoft este un joc de echipa conceput sa imite cat mai fidel tacticile si misiunile militare.

World of Warcraft : Cataclysm - Trailer - PC/MAC

Milioane de jucatori asteapta World of Warcraft Cataclysm. Ei bine mai aveti de asteptat, pana atunci ne multumim cu un trailer.

Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic


Apare pe 2 martie 2010. Mai e putin.

Experience the thrill of the hunt and live the dramatic life of a submarine captain like never before. Help to write a riveting chapter of World War II history by commanding accurately recreated German submarines in the Atlantic theatre of operations.

Wall defuse de_nuke - n!faculty vs hoorai

 Incredible team defuse!

Desenul zilei [6]

O caricatură a lui dr House. E prima mea caricatura, sper ca mi-a ieșit bine.

Time Warp [3]

Time warp - Penn eats fire.Super-spectaculos un tip care "manaca" foc. :)

CSKA Sevilla 1-1 (24.02.2010)

Două foste câştigătoarea ale Cupei UEFA au încheiat la egalitate, 1-1, în prima manşă a optimilor Ligii. Pe "Liujniki", partida cu Sevilla a fost doar primul meci oficial al lui ŢSKA Moscova în 2010. Cum campionatul în Rusia se încheie în noiembrie, ultimul meci al lui ŢSKA s-a disputat pe 8 decembrie, în grupele Ligii, victorie cu Beşiktaş.

Inter - Chelsea 2-1 (24.2.2010)

Inter-Chelsea, capul de afiş al optimilor Ligii Campionilor, alături de Milan-Manchester, a început nesperat de bine pentru fanii nerazzurrilor. După doar trei minute de joc în faţa fostei echipe a lui Mourinho, Milito a deschis scorul, cu un şut din 8 metri, fără speranţe pentru Cech. Ultraşii italieni erau în delir, mai ales că ştiau că echipa lor favorită nu a pierdut niciodată când "Principele" a marcat.

Napoleon Total War

 Total War este o serie de referinta in domeniul jocurilor de strategie. Toate jocurile din serie au obtinut note foarte mari de la marea majoritate a reviewerilor. Tin minte cand am jucat demo-ul Rome Total War, prin 2004. Era ceva nemaivazut, un pas imens de la jocurile de strategie 2D cu care eram obisnuit. Seria a evoluat  mult de atunci: Shogun, Medieval, Medieval 2, Empire, iar acum Napoleon.


Stuttgart - Barcelona 1-1 (23.2.2010)

Stuttgart şi Barcelona au terminat la egalitate, 1-1, în manşa întâi a optimilor Ligii Campionilor. Marica a intrat în minutul 64 la gazde...

Olympiakos - Bordeaux 0-1 (23.02.2010)

Bordeaux şi-a asigurat în mare parte biletele pentru sferturile Ligii, după ce s-a impus, scor 1-0 în infernul din Grecia, într-un meci transmis în direct de boomsport.ro...

FBH Ceremonies [starcraft]

Best FBH ceremonies.

Maria Kanellis - Fantasy Extended Preview

Single-ul va fi lansat in martie, iar albumul Seven Sins va fi disponibil pe iTunes incepand cu 13 aprilie.

Pirateria e ecologică

Rafael Nadal funny interview Paris 2007

Trimite gratuit 10 SMS-uri pe zi (moove.ro)



Site-ul moove.ro este o aplicatie web cu ajutorul careia se pot trimite sms-uri gratuite.

Die Hard 5 ?

Aflat în turneul de promovare pentru Poliţai în misiune, Bruce Willis le-a spus celor de la MTV că un al cincilea film Die Hard s-ar putea filma la anul.

Windows Update - Alegerea browserului

 Începând de săptămâna asta, Microsoft le da posibilitatea tuturor utilizatorilor din Uniunea Europeană să îşi aleagă browserul de internet

Desenul zilei [5]

2 egrete...

Trucuri ??

Daca ati mai vazut trucuri cu mingea, acestea le intrec pe toate.


Reclama Pepsi vs Coca-Cola

Cea mai tare reclama Pepsi vs Coca-cola.Pustiula a fost foarte inspirat.

Michael Jackson

Some of Michael Jackson best songs:
Billie Jean

Aliens vs Predator

Aliens vs Predator is an entirely new title for PC and high-definition consoles from acclaimed British developer Rebellion, the team behind the 1999 original PC gaming classic.

Naruto Opening 8 - (Flow - Re:Member)

Naruto opening 8 :) .

Yogg Saron vs Ensidia Part 1

Legendarul giuld de pe Blizzard " Ensidia " in raid Ulduar la Yogg Saron, fiind primul giuld din lume care reuseste sa il distruga pe Yogg Saron.


Yogg Saron vs Ensidia Part 2

Desenul zilei [4]

Doar doua zebre...

We are the world (Haiti)

We Are The World 25 For Haiti - o noua campanie a vedetelor de la Hollywood pentru sinistratii din Haiti, melodia s-a nascut acum 25 de ani in campania Salvati Africa.


Vezi mai multe din
Muzica, videoclip pe 220.ro

"Vrajitorul" Simon Ammann


Născut la 25 iunie 1981, la Grabs (Elveţia), Ammann a debutat în Cupa Mondială la 16 ani, tot atunci participând şi la JO de la Nagano. El avea să facă senzaţie la ediţia următoare, de la Salt Lake City, în 2002, când a câştigat două medalii de aur. Elvetianul a reusit un record incredibil anul acesta la JO 2010 : 4 medalii de aur la sarituri cu schiurile individual ,nimeni nu a mai obtinut aceasta performanta. Supranumit "Vrajitorul" pentru asemanarea cu Harry Potter dar si pentru stilul sau inconfundabil Ammann va ramane in istoria JO.

[Born on June 25, 1981, in Grabs (Switzerland), Ammann started his career at the World Cup when he was 16 years old when participating at the Olympic Games from Nagano. He had an incredible evolution at next edition , JO Salt Lake City in 2002 when he won two gold medals.The swiss managed an incredible record at the Olympics Games, year 2010: 4 gold medals , nobody has achieved this performance. Nicknamed "The Wizard" because he look like Harry Potter and for incredibile style, Ammann will remain in OG history.]

Rafael Nadal best point

Some of best points of Rafael Nadal vs Nicolai Davidenko.

Msl Finals Starcraft sAviOr vs Bisu

Msl finals at Starcraft "maestro of zerg" , sAviOr vs Bisu . The 3 games are FPVOD , you will see all from the perspective of sAviOr.Enjoy!



PES 2010 Compilation #6