Olympiakos - Bordeaux 0-1 (23.02.2010)

Bordeaux şi-a asigurat în mare parte biletele pentru sferturile Ligii, după ce s-a impus, scor 1-0 în infernul din Grecia, într-un meci transmis în direct de boomsport.ro...


Blanc a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni tehnicieni ai noii generaţii, jocul francezilor fiind extrem de inteligent. Gazdele au început meciul mai bine şi au avut 2-3 oportunităţi bune de a înscrie, dar Gourcuff & co au revenit şi au controlat pe alocuri autoritar restul primei reprize. Ba mai mult, campionii din Hexagon au reuşit să dea şi lovitura de graţie, în minutul 45+2, când fundaşul Ciani a marcat cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri libere.

Trupa lui Božidar Bandović nu a acuzat şocul, a ieşit mai montată de la cabine, dar defensiva lui Bordeaux a fost de nepătruns. Meciul s-a jucat, probabil, la ocazia lui Maresca de la jumătatea reprizei secunde, italianul "reuşind" să trimită din 6 metri la 2 metri peste transversala lui Carrasso. Grecii au reuşit chiar să puncteze, în prelungirile partidei, dar centralul a fluierat fault în atac la o intrare a lui Stoltidis.

După un parcurs de metronom într-o grupă extrem de grea, cu Bayern şi Juventus, trupa lui Blanc a demonstrat, împotriva unui adversar de mâna a doua, e adevărat, că poate să aibă un cuvânt greu de spus în actuala ediţie a Champions League. (boomsport.prosport.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu