CSKA Sevilla 1-1 (24.02.2010)

Două foste câştigătoarea ale Cupei UEFA au încheiat la egalitate, 1-1, în prima manşă a optimilor Ligii. Pe "Liujniki", partida cu Sevilla a fost doar primul meci oficial al lui ŢSKA Moscova în 2010. Cum campionatul în Rusia se încheie în noiembrie, ultimul meci al lui ŢSKA s-a disputat pe 8 decembrie, în grupele Ligii, victorie cu Beşiktaş.

Fără starul Dzagoev, accidentat în perioada de pregătire, ruşii l-au scos la rampă pe atacantul Honda, transferat în această pauză competiţională de la gruparea de ligă secundă olandeză VVV Venlo. Japonezul a fost cel mai periculos om al gazdelor în prima repriză, când a şi ratat câteva ocazii importante şi şi-a pus coechipierii în situaţii favorabile. Deşi ŢSKA-ul a dominat, golul a căzut în poarta lui Akinfeev. Navas a pătruns pe dreapta, a centrat în faţa porţii, şi, după o eroare a lui Ignashevich şi o ieşire ratată a lui Akinfeev, Negredo a îndeplinit o simplă formalitate, din 5 metri. 1-0 pentru Sevilla, care începuse meciul fără Luis Fabiano, Capel, Squillaci, toţi accidentaţi, şi cu Kanoute doar pe bancă, abia refăcut şi el după o accidentare.

Repriza secundă pare mai echilibrată şi după o nouă ocazie irosită în debut de acelaşi Honda, ŢSKA reuşeşte egalarea prin Gonzalez. Chilianul a prins un şut superb de la 30 de metri, la care Palop a rămas fără reacţie. Cu cinci minute înainte de final, ruşii sunt la un pas de a da lovitura, dar şutul lui Necid, din 8 metri, este scos incredibil de Palop, cu piciorul.

1-1 scor final, iar Sevilla pleacă favorită în returul care se va disputa pe 16 martie, pe "Ramon Sanchez Pizjuan". (boomsport.prosport.ro)

ŢSKA MOSCOVA - FC SEVILLA 1-1 (Gonzalez '66 / Negredo '25)

ŢSKA MOSCOVA 4-2-3-1

Akinfeev - A. Berezutski, Ignashevich, V. Bezezutski, Schennikov - Aldonin, Semberas - Krasic, Honda, Mark Gonzalez - Necid

Rezerve: Chepchugov, Mamaev, Nababkin, Odiah, Guilherme, Rahimic, Oliseh

Antrenor: Leonid Slutsky

FC SEVILLA 4-2-3-1

Palop - Stankevicius, Escude, Fazio, Adriano - Romaric, Zokora - Jesus Navas, Renato, Fernando Navarro - Negredo

Rezerve: Javi Varas, Dragutinovic, Duscher, Kanoute, Acosta, Lolo, Perotti

Antrenor: Manuel Jimenez


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu