Rafael Nadal - Shakira Gitana / Gypsy video [FULL] english

Shakira's new song : "Gitana" full , features one of the best tennis players in the world : Rafael Nadal . this beeing his first appearance outside the tennis court.

Maria Kanellis - Charity

Counter strike players

In this video you'll see many Headshots strikes.that's why i chose it.

Ensidia vs Algalon

Este primul guild din lume care reuseste aceasta performanta.

Damien Walters - Parkour

 Parkour este o disciplină fizică inspirată de mişcarea corpului omenesc. Se concentrează pe mişcarea eficientă, neîntreruptă înainte, peste, pe sub, în jurul şi prin obstacole (atât naturale cât şi artificiale) într-un anume mediu înconjurător. Astfel de mişcare poate apărea sub formă de fugă, sărituri, căţărări şi tehnici mai complexe. Scopul parkour-ului este ca practicantul să-şi adapteze mişcarea la orice obstacol din calea sa.

Invata sa pronunti CUPA MONDIALA in 36 de limbi

Eu nu am reusit sa pronunt in toate limbile :)) .

Dialect African: Wêreldbeker

Araba: كأس العالم

Belarusa: Кубак свету

Bulgara: Световно първенство

“Academia de politie” se intoarce pe marile ecrane

police academyConform THR, cei de la New Line Cinema au inceput deja auditiile pentru a relansa seria Police Academy. Cu toate acestea, va fi vorba de un reboot, iar actorii care ne-au smuls rasete pe banda rulanta in anii ‘80 nu se vor intoarce din pacate in film.

Modern Talking - No Face, No Name, No Number

Nu cred ca multi isi mai amintesc aceasta melodie.
[I don't think that many of you remember this song.]

Noua reclama Pepsi

Noua reclama pepsi il are in prim-plan pe starul Barcelonei Lionel Messi.Acesta impreuna cu Henry, Kaka, Drogba, Lampard si Arshavin fac de ras fiind batuti de localnicii din Africa, unde la vara sa vor lupta pentru titlul mondial.

Desenul zilei [8]

Just Cause 2 (preview)

  • Distribuitor: Square Enix
  • Producator: Avalanche Studios
  • Gen: Modern Action Adventure
  • Data lansarii: 23.03.2010
  • ESRB: Mature
  • Platforme: PC | 360 | PS3 

Rafael Nadal pictures [1]

Rafael Nadal pictures: "V" is from victory :D .

Starcraft vs Starcraft 2

Evolution of StarCraft 2 - Terrans

Cristiano Ronaldo a rămas la fel de spectaculos

Ma numar printre fanii lui Manchester United. Mi-a parut foarte rau sa-l vad pe Ronaldo plecand de la echipa mea preferata, dupa cate a facut pentru ea.

Black Eyed Peas - Meet me halfway

Police Fail - Politia mai si greseste

Cum actioneaza politia din Romania.

John Terry VS Wayne Bridge

Wayne Bridge a refuzat sa dea mana cu John Terry in timpul traditionalului Hand Shake. Terry i-a intins mana lui Bridge, insa acesta nici nu l-a privit in ochi pe cel care a avut o aventura cu mama copilului sau.

Becali: na, ziar mincinos !

 Deja Becali  ne-a obisnuit cu showurile facute in conferintele de la palat. Totusi, a reusit sa ne surprinda si azi.

Chipmunk - Oopsie Daisy + Lyrics

Oopsie Daisy + Lyrics

Trojan.FakeAv.AEO

Am intalnit de multe ori calculatoare infectate cu un astfel de virus. Desigur, un utilizator cu cunostinte medii nu poate fi pacalit astfel, dar sunt multi incepatori care cad usor in capcana.

Wanted 2 se face fară Angelina


Angelina+JolieS-a anuntat recent ca Angelina Jolie a renuntat la Wanted 2 si ca, drept urmare, producatorii au hotarat sa anuleze proiectul cu totul.
Iata ca cei de la STV ne informeaza va Mark Miller, creatorul romanului-grafic -sursa, este convins ca sequelul se va face si in absenta actritei.
Se pare ca cei de la Universal Pictures nu s-au hazardat. Au decis pur si simplu sa opereze unele modificari de scenariu pentru a introduce un personaj nou. Vor avea insa nevoie de o actrita cu suficienta carisma pentru a compensa lipsa lui Angelina Jolie, care, in treaca fie spus, a trecut de la un proiect la altul fara a-si confirma nicio implicare oficiala.

 Nu mai intelegeti nimic, asa e ? Nici eu. Intai renunta la Wanted 2 pentru Gravity. Apoi renunta la Gravity pentru Serena. Probabil va renunta si la Serena pentru altceva, si tot asa ? Oricum, esentialul e ca nu va juca in Wanted 2, ceea ce pe undeva e normal, tinand cont de finalul primului film.

Finala de vis: Canada - SUA 3-2! jo 2010

Canada e campioană olimpică la hochei pe gheaţă după victoria în faţa Statelor Unite ale Americii, scor 3-2, cu golul decisiv, de "aur", marcat în prelungiri de Sidney Crosby.
Cea mai aşteptată finală de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver a fost un adevărat răsfăţ pentru iubitorii hocheiului pe gheaţă din întreaga lume.

Prison Break: The Conspiracy (preview)

  • Deep Silver
  • Adventure 
  • Release: Mar 30, 2010

Battlefield: Bad Company 2 (review)


Desenul zilei [7]

Desen facut "la comanda".Nu prea ma pasioneaza papusile de portelan.
[A draw made at request, I don't really like dolls.]

Death note opening 1

Angelina Jolie renuntă și la Gravity

angelina-jolieCei de la Vulture au declarat vinerea trecuta ca Angelina Jolie a renuntat la Wanted 2 pentru thrillerul SF al lui Alfonso Cuaron, Gravity.
Acum Entertainment Weekly ne informeaza ca un reprezentat al actritei a confirmat stirea lansata de revista Vulture. Desi scenariului sequel-ului e finalizat, si cei de la Universal sperau sa inceapa filmarile anul acesta, Wanted 2 a fost anulat cu totul.
Insa pare-se ca Jolie a renuntat si la SF-ul lui Cuaron. Conform celor de la EW, inca nu se stie daca proiectul a primit sau nu unda verde. (cinemarx.ro)