Angelina Jolie "ucide" Wanted 2

Has Jolie Put a Bullet In Wanted 2?

Cei de la Vulture ne anunta ca Angelina Jolie, care filmeaza acum The Tourist impreuna cu Johnny Depp, a renuntat cu desavarsire la Wanted 2. Din pacate pentru fanii originalului, cei de la Warner au decis sa anuleze proiectul cu totul…atat e de importanta actrita in ceea ce-ar fi putut deveni o franciza de succes, dar n-a fost sa fie. S-a anuntat recent ca sequelul va fi regizat tot de Timul Bekmambetov dupa un scenariu semnat de Evan Spilitopoulus, si ca James McAvoy va reintra in pielea lui Wesley Gibson.
Se pare ca Angelina Jolie, dupa ce va finaliza The Tourist, se va “apuca” de un nou film marca Warner Bros., si anume thriller-ul Gravity, care urmeaza sa fie regizat de Alfonso Cuaron (Children of Men) dupa un scenariu scris de el impreuna cu fiul sa, Jonas.

Conform celor de la Vulture, in Gravity “Jolie va fi singura pe ecran aproape tot filmul, aceasta interpretand rolul singurei supravietuitoare a unei misiuni spatiale.” (cinemarx.ro)

 Nu stiu cum s-a intamplat, dar eu am vazut de-abia saptamana asta Wanted. M-a impresionat placut, nu ma asteptam in niciun caz sa fie atat de bun (poate altora nu le-a placut, dar eu am vazut exact ce vroiam sa vad). Daca vor continua (sau vor incepe, daca inca nu au facut-o) productia Wanted 2, chiar si fara Angelina Jolie, e unul dintre filmele pe care le astept cu interes. Mai ales luand in considerare finalul primului film (nu dau amanunte, pentru ca poate mai sunt intarziati ca mine care citesc articolul asta), n-ar reprezenta o problema lipsa Angelinei. Asteptam vesti noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu