Dan Magness (cel mai bun football freestyler)

Un freestyler britanic. Nimic special pana acum. Totusi, numele lui se afla in Cartea Recordurilor. Asta e special. Am vazut o stire la televizor azi, referitoare la clipul de mai jos. Mi s-a parut interesant si m-am gandit ca trebuie sa fie plin YouTube de clipuri cu el. Bineinteles ca asa si este. Am selectat cateva in care va puteti da seama de ce stie sa faca. UEFA l-a selectat pentru a promova finala Europa League.

Naruto vs Kiba , Neji , Sasuke [AMV all 3]

Some of best fights in the starting of anime Naruto.The main character is faceing the best opononets at that time , they'll beacome friends after those fighhts.Enjoy all! :D

Siouxsie&dario vs nebunul [MAXIM 3]

Erau vremuri negre , pe atunci ne aparam cu atacul :)) Felicitari atacatorului.


Medal of Honor (2010) - Tier One Trailer

The Tier One unit risks ultimate danger and goes behind enemy lines to tip the scales back into the favor of the American Armed Forces.

Seria Call of Duty se indreapta intr-o noua directie

"The company is also for the first time announcing that a new game in the Call of Duty series is expected to be released in 2011 and that Sledgehammer Games, a newly formed, wholly owned studio, is in development on a Call of Duty game that will extend the franchise into the action-adventure genre."

Pe romaneste, va deveni un action-adventure, s-a terminat cu IW & Activision. Pacat, mai ales dupa ce au doborat recorduri cu vanzarile la Modern Warfare 2, ar fi trebuit sa continue seria. Nu cred ca aceasta miscare va fi agreata de multimea de fani ai shooterelor Call of Duty.

Stirea (gamespot)

Atacuri Silviano [MAXIM 2] vs Siouxsie&dario

Chiar daca nu este un jucator cu populatie foarte mare Silviano a reusit sa ii omoare destula aramta zeului "dario"...
~ toate trupele sunt ale lui dario dar stateau in "gazda" pe la conturile lui mai mici :))

Lady GaGa feat. Beyonce - Telephone

Un scurtmetraj de aproape 10 minute, ce a fost lansat in premiera astazi pe internet, cu un succes nebun (cum era de asteptat), aproape 2.000.000 de vizualizari in cateva ore.

FIFA World Cup 2010 - New Gameplay

Italy vs France
Spain vs Switzerland

iPad se va lansa in SUA pe 3 aprilie

Modelele Wi-Fi ale tabletei vor fi puse în vazare în cursul unei zile de sâmbătă, în timp ce modelele care vor avea Wi-Fi + 3G vor apărea mai tâziu în aceeaşi lună. Clienţii vor putea să facă precomandă pe site-ul Apple începând cu data de 12 martie, potrivit cnn.com.

Ubisoft a dat startul...

Cum era de asteptat, noul sistem de protectie anti-piraterie al celor de la Ubisoft a fost doar inceputul. Dupa cum stiti, Assassin's Creed 2 necesita in permanenta conexiune la internet pentru a putea fi jucat, cu alte cuvinte, daca pica netul se inchide si jocul. O masura criticata de multi cumparatori si de care au tinut cont toti reviewerii. E foarte probabil sa foloseasca acest sistem in orice joc pe care-l vor lansa in viitor, urmatorul titlu asteptat fiind Splinter Cell: Conviction.

Iata ca si cei de la Electronic Arts au de gand sa adopte aceasta metoda pentru Command & Conquer 4, si probabil vor proceda la fel si alte mari companii.

E inceputul sfarsitului pirateriei pe PC ?

A Very Harold and Kumar Christmas


Varianta moderna a filmelor cu Cheech and Chong – franciza Harold and Kumar revine pe marile ecrane cu ocazia sarbatorilor de iarna.
  Intr-un interviu acordat Collider.com, John Cho a vorbit despre un nou film intitulat – A Very Harold and Kumar Christmas. Acest proiect va fi in ton cu sarbatorile si actiunea va avea loc cativa ani mai tarziu si ii va surprinde pe cei doi rebeli facand ceea ce fac drogatii in general la asemenea ocazii.

Concert Rammstein in Romania

     In cadrul unei conferinte de presa de astazi, 11 martie, D&D East Entertainment in colaborare cu Marcel Avram, au anuntat oficial cel mai mare si cel mai asteptat festival de muzica rock si metal din Romania: Sonisphere 2010 - Bucuresti.

Zvonurile s-au adeverit asa ca festivalul va avea loc intre 25 si 27 iunie 2010 la Romexpo .

Mariusz Pudzianowski debut in MMA

     De 5 ori campion mondial la ridicarea de greutati, Mariusz Pudzianowski a trecut pe arte martiale mixte. Pe primul adversar l-a facut praf in doar 44 de secunde!

DFarmers,FarmersA vs Amon [KUB 2K1]

Cateva rapoarte care o sa aduca medalia de aur pt amon la aparatori..el va obtine medalie de aur si la atacatori probabil saptamana asta.:D Atacurile lui o sa fie afisate dupa aparitia WW urilor. Enjoy!


Real Madrid - Lyon 1-1 (retur 10.03.2010)

Real Madrid a remizat aseară cu Olympique Lyon, 1-1, în returul optimilor Ligii Campionilor, şi a fost eliminată pentru a şasea oară consecutiv din această fază a competiţiei.

Manchester - AC Milan 4-0 (retur 10.03.2010)

După 3-2 în tur, Manchester United a bătut-o şi aseară pe Milan, cu 4-0, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Arsenal - FC Porto 5-0 (retur 10.03.2010)

        Arsenal nu a tinut cont de infrangerea suferita in partida tur cu FC Porto, scor 1-2, si a intors rezultatul intr-o maniera categorica. "Tunarii" s-au impus cu 5-0 in retur si merg in sferturi dupa un 6-2 la general.
Omul meciului pentru formatia lui Arsene Wenger a fost danezul Nicklas Bendtner, cel care a reusit un hattrick in minutele 9, 25 si 90, ultima reusita fiind din lovitura de la 11 metri.
Samir Nasri a inscris si el un gol superb pentru Arsenal in minutul 64, in timp ce Eboue a finalizat doua minute mai tarziu o actiune perfecta a lui Arsavin, dupa o cursa de 50 de metri.

Fiorentina - Bayern Munchen 3-2 (retur 10.03.2010)

Cine a luat loc aseară în tribunele stadionului "Artemio Franchi", la o temperatură de 0 grade, raritate pentru Toscana, a fost martorul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestei ediţii a Ligii. În tur, bavarezii câştigaseră cu 2-1, dar după un cadou uriaş din partea brigăzii norvegiene, care a închis ochii la un ofsaid de un metru şi jumătate la Klose.

Outlandish - Aicha

O melodie mai veche dar foarte buna dupa parerea mea , sper sa va placa. :)

Atac IIi [NW] vs scaiete [MAXIM 1]

Atacul lui cutumbo [MAXIM1] contra OVIDIUS [NW]

Face prapad armata de roman , felicitari atacatorului dar si aparatorului. :D

Cum se fabrica Jabulani, mingea oficiala a CM 2010

Intotdeauna am fost pasionat de mingile de la turneele finale. Tin minte cand eram mic si citeam cu mare interes despre designul mingii Fevernova de la CM din 2002, sau Roteiro, de la Euro 2004, iar mai recent Teamgeist, CM 2006. Clipul de mai jos arata procesul de productie al minigii oficiale de la Cupa Mondiala din Africa de Sud 2010.

Dragon ball Z drawings

Cred ca toti eram morti dupa DBZ cand eram mici.O sa urmeze mai multe desene cand am timp. :D


Rapoarte atacuri pe pr3tend3r & scorpionul rosu [MAXIM 1]

Atacuri NW pe pr3tend3r, nu am reusit sa facem un NW unit...dar asa e jocul si e mult mai frumos.Au mai urmat catapulte pana satul a fost sters... 

FIFA World Cup 2010 - Exclusive Trailer

 Release date: 30 Aprilie
Platforms: PS3|XBOX 360|Wii|PSP (No PC version)

Fight Club



Filmul reda povestea unui tanar deziluzionat de ceea ce a devenit propria viata. Fara prieteni apropiati sau familie el frecventeaza grupuri de suport pentru bolnavii de cancer, ca un mod de a se apropia de altii.

Travian - Zicu07 [1] - Cum am inceput + cont Hooligans

     Eu joc travian de 4 ani mai ales pe serverele rox [Zicu07 , VIP , mutryca , Hooligans , nebunul] .Cum a inceput totul...aveam cam 13-14 ani si un coleg de al meu de clasa mi-a zis de un joc interesant pe internet "travian".Cand am ajuns acasa am uitat cum se numea jocul :)) , incercam sa imi aduc aminte tramvan , tran...

The Hurt Locker este cel mai bun film al anului 2009

Sunt extrem de incantat. Spuneam in articolul trecut ca The Hurt Locker merita mai multe premii decat Avatarul, si iata ca asa a fost. Intentionez sa vizionez Invictus, Morgan Freeman si Matt Damon sunt doi mari actori. Inglourious Basterds arata inca o data de ce este in stare Q. Tarantino. Interpretarile lui Brad Pitt si Cristoph Waltz, mai ales a celui din urma, sunt la inaltime. Singurul minus pe care l-am gasit la filmul asta ar fi faptul ca Tarantino a folosit mai mult fictiunea si prea putin faptele istorice.

Lista completa a castigatorilor:

Noaptea Oscarurilor 2010

Evenimentul mult asteptat de cinefili are loc in aceasta noapte. Cea mai importanta disputa va fi intre SF-ul "Avatar" si drama "The Hurt Locker". Din punctul meu de vedere, The Hurt Locker este cel mai bun film al anului. Avatar inventeaza o lume magica, pentru care a fost nevoie de un buget imens, si atat. Am vazut recent Inglorious Basterds si l-am savurat din plin, Quentin Tarantino si-a demonstrat inca o data valoarea. Singurul lucru care m-a deranjat e ca a apelat prea mult la fictiune si prea putin la faptele istorice. Astept cu mare interes sa vad Invictus, Morgan Freeman si Matt Damon sunt doi dintre actorii mei preferati. Restul filmelor nominalizate sunt inca pe lista mea de "must-see".

Maine voi anunta si castigatorii. Iata nominalizarile:

Lil Wayne feat. Eminem - Drop the World (Official Video)

Un nou clip ce-i are ca protagonisti pe Lil' Wayne si Eminem, numele lor vorbesc de la sine. Il admir mult pe Eminem, il consider unul dintre cei mai buni rapperi in viata. Pe Lil' Wayne nu-l prea am la inima, nu-mi inspira nimic, nu mi se pare nimic special la stilul lui. Vizionare placuta !

Viata cu Louie - Sahistul mascat [RO]

     Viaţa cu Louie (engleză:Life with Louie) este un serial de desene animate transmis de Jetix în care sunt povestite întâmplări din viaţa lui Louie Anderson, un copil de 8 ani care trăieşte în Cedar Knoll, Wisconsin
(SUA). Louie mai are 5 fraţi şi surori, dar numai unul dintre aceştia apare des în serial, şi anume Tommy, mezinul. Deşi are mulţi prieteni, Louie are

HD Starcraft Bisu v Julyzerg

[An incredible match between my favourite player Bisu and one of the best zerg in the world , julyzerg [he reach about 801 APM].This game is very special beacause Bisu goes to a Corsair-Revaer build vs 5 Hatch Hydras and very many Scourges but during the game they'll use almost everything, the micro is also at very high level.Enjoy and have fun.]