Stuttgart - Barcelona 1-1 (23.2.2010)

Stuttgart şi Barcelona au terminat la egalitate, 1-1, în manşa întâi a optimilor Ligii Campionilor. Marica a intrat în minutul 64 la gazde...

"Extratereştrii" porneau drept favoriţi în faţa şvabilor, însă pe teren a fost cu totul altceva, campioana Europei fiind de nerecunoscut şi mulţumindu-se cu un egal.

"Calificarea se va juca la retur. În Germania vom întâmpina multe probleme, să fiţi pregătiţi de un meci foarte greu", spunea Guardiola înaintea meciului. Şi a avut mare dreptate, pentru că Stuttgart, revitalizată de la sosirea tehnicianului elveţian Christian Gross, a fost un rival peste aşteptări, sau, poate, fanii catalanilor ar putea spune că favoriţii lor au evoluat mult sub posibilităţi. Cert este că prima repriză a fost în alb-roşu, culorile Stuttgart-ului, iar golul marcat cu capul de brazilianul Cacau a arătat că dubla cu şvabii nu este deloc un galop de sănătate. Marica a privit de pe bancă scenariul primei părţi, una în care acelaşi Cacau, dar şi Khedira mai puteau duce o dată tribunele în Paradis, ca să nu mai vorbim de un posibil penalty la un henţ în careul blaugrana. Barça a arătat că este pe teren o singură dată, când Lehmann a bâlbâit mingea la un şut al lui Messi, până ce aceasta s-a "unit" cu stâlpul porţii sale.

A doua repriză nu a adus la rampă acea Barcelona ce confiscă balonul adversarului, chiar dacă Ibrahimovic a egalat şi a arbitrul olandez Kuipers trebuia să egaleze scorul şi la penaltyuri neacordate, când a trecut nepăsător peste o minge respinsă cu cotul de Molinaro pe linia porţii. Introdus pe teren în minutul 64, Marica a spus prezent abia în ultimul minut, când l-a obligat pe Pique să-l faulteze de "galben". (boomsport.prosport.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu