Need for Speed: World Online beta

Need for Speed World is an online, action-racing title from Electronic Arts. It sees players from around the globe compete in a variety of races and events, aiming to top the driver standings.

Am aplicat inca de cand era beta 1, acum, la beta 2, m-au acceptat. Pe scurt l-as putea descrie ca o combinatie intre Most Wanted, Carbon si Burnout Paradise. Avand in vedere ca jocul va fi gratuit, pot spune ca au facut o treaba foarte buna.

F1 2010

Ultimul joc de Formula 1 lansat pe PC a fost F1 2002 (EA Sports). De atunci, fanii Marelui Circ au ramas doar cu privitul curselor la TV (cu exceptia detinatorilor de console). Am aflat recent de un nou joc ce va fi lansat de Codemasters anul asta. Stim bine ca atunci cand vine vorba de racing, fac o treaba excelenta (GRID, DIRT 1,2, cele mai recente capodopere). Iata un prim interviu:

Nicolae Guta il copiaza pe Gummy Bear

m auzit melodia "fat frumos" pe la tv acum ceva timp. Astazi am dat intamplator pe YT peste Gummy Bear. M-am chinuit toata ziua sa-mi dau seama de unde stiu ritmul. Intr-un final am descoperit:

A murit cel mai mic om din lume


He Pingping, care masura 73 de cm, a incetat din viata la Roma, la varsta de numai 21 de ani. Se afla in Italia si filma pentru o emisiune TV cand deodata a acuzat dureri in piept. A fost transportat la spital, unde a murit in urma unei crize cardiace.
Trupul neinsufletit va fi repatriat in China, unde urmeaza sa fie inhumat.
He Pingping a intrat in Cartea Recordurilor in 2008 ca fiind cel mai scund om din lume. La inceputul acestui an, el s-a intalnit cu turcul Sultan Kosen, cel mai inalt om din lume, care masoara 2,46 metri.

Dumnezeu sa-l odihneasca.

World's Most Amazing Trick Shot!

Cel mai tare truc :D combinat intre domino si biliard

Domeniul ".com" a implinit astazi 25 de ani

Domeniul de internet ".com" a împlinit, luni, 25 de ani de la prima sa utilizare, deşi a început să fie intens folosit şi popular abia începând cu anii '90, informează BBC News Online.

Desenul zilei [9]

Sarah Connor - From Sarah with love