Fight Club



Filmul reda povestea unui tanar deziluzionat de ceea ce a devenit propria viata. Fara prieteni apropiati sau familie el frecventeaza grupuri de suport pentru bolnavii de cancer, ca un mod de a se apropia de altii.
Satul de slujba sa si dezgustat de societatea de consum in care traieste, el il cunoaste pe Tyler Durden, un tanar foarte interesant cu care creaza un club in care membrii se elibereaza de frustrarile traite prin lupte intre ei.



 Brad Pitt si Edward Norton. Doi actori pe care-i simpatizez, pe care i-am placut in toate filmele in care i-am vazut. Un film genial, dar greoi, confuz, pe care va sfatuiesc sa-l vizionati cand aveti mintea treaza, nu e un film de vazut seara inainte de culcare. Bataia nu e nici pe departe esentialul in acest film, cum probabil ati banui cand cititi titlul. Cu siguranta e un film unic, diferit de orice ati vazut pana acum. Trebuie vazut de cel putin doua ori pentru a fi savurat si inteles din plin. Il recomand ! Comentariul lui  BeOrNotToBe91 de pe YouTube descrie perfect senzatia pe care am avut-o:

"I remember watching it for the first time, I'm thinking this movies really good.

Then it takes a hard left turn, then I'm thinking what the hells going on.

After its over I'm thinking, this is one of the best movies ever!!"

10/10





  

1 comentarii:

Mad Tomato spunea...

Hello! Just blog-hopping! :) Have a nice day!

Trimiteți un comentariu