Fiorentina - Bayern Munchen 3-2 (retur 10.03.2010)

Cine a luat loc aseară în tribunele stadionului "Artemio Franchi", la o temperatură de 0 grade, raritate pentru Toscana, a fost martorul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestei ediţii a Ligii. În tur, bavarezii câştigaseră cu 2-1, dar după un cadou uriaş din partea brigăzii norvegiene, care a închis ochii la un ofsaid de un metru şi jumătate la Klose.

 Fiorentina, cu un parcurs pe marginea prăpastiei în campionat, a făcut poate cel mai bun joc din ultimii ani, iar publicul a trecut în mai multe rânduri de la extaz la agonie. Pentru că gazdele au plecat cu 1-0 la cabine, suficient pentru o prezenţă istorică în sferturile de finală ale Ligii, Vargas nimerind din unghi închis un gol la care ar fi trebuit să împartă prima cu portarul Butt. La 2-0 pentru viola, gol simplu Jovetic din 6 metri, lumea uitase de toate neplăcerile şi de Mutu. Dar Bayern e echipă germană şi toscanii au simţit asta imediat. Aflată în moarte clinică, echipa lui van Gaal a înviat brusc prin golul lui van Bommel. Prelungiri? Nici vorbă. Jovetic s-a hotărât să fie noul "Il Fenomeno" şi a trecut din nou ca prin brânză pentru 3-1. Pe fondul odei bucuriei italiene a apărut însă Robben, geniul olandez aruncat la coş de Real, dar strălucitor ca un diamant la Munchen. Şutul său în vinclu înseamnă paşaportul pentru sferturi pentru Bayern.
        Eu cred ca Bayern a meritat calificarea deoarece a muncit incredibil in ambele partide si nu a renuntat niciodata, asa sunt echipele din Germania , de aceea le admir atata de mult. Sper ca nemtii sa  ajunga cat mai departe in CL cine stie poate chiar sa castige...

Onlinesport

1 comentarii:

Alistar Alexandru spunea...

bravo Fane :D văd că scri de zor la blog :>

țineți-o tot asa

Trimiteți un comentariu