Mariusz Pudzianowski debut in MMA

     De 5 ori campion mondial la ridicarea de greutati, Mariusz Pudzianowski a trecut pe arte martiale mixte. Pe primul adversar l-a facut praf in doar 44 de secunde!
    Peste 8,000 de oameni s-au adunat in Torwar Hall din Varsovia pentru a urmari debutul in MMA al lui Super-Mariusz, singurul om care a castigat de 5 ori concursul World's Strongest Man. Adversarul lui Pudzianowski, Marcin Najman era tot la primul meci pe reguli de arte martiale mixte, venind ca profil din box.
     Lupta in sine a fost un macel, Pudzianowski l-a indoit pe Najman cu loviturile de picior inainte sa-l puna la pamant. Cum Najman nu se mai putea apara, arbitrul a oprit meciul si i-a acordat victoria lui Pudzianowski.
70,000 de euro a incasat Pudzianowski pentru primul sau meci pe reguli de MMA. Privit de multi ca un nou Man Choi sau Bobb Sapp, adica un greu fara tehnica, Pudznianowski are si o varianta de rezerva daca nu ii merge bine in MMA. Polonezul poate incerca si in rugby, acolo unde e om de baza la o echipa de amatori.

sport.ro

1 comentarii:

messy spunea...

il stiu de la "world strongest man"...foarte bun...chiar ma surprinde faptu k a debutat in MMA

Trimiteți un comentariu