A Very Harold and Kumar Christmas


Varianta moderna a filmelor cu Cheech and Chong – franciza Harold and Kumar revine pe marile ecrane cu ocazia sarbatorilor de iarna.
  Intr-un interviu acordat Collider.com, John Cho a vorbit despre un nou film intitulat – A Very Harold and Kumar Christmas. Acest proiect va fi in ton cu sarbatorile si actiunea va avea loc cativa ani mai tarziu si ii va surprinde pe cei doi rebeli facand ceea ce fac drogatii in general la asemenea ocazii.
Kal Penn si John Cho vor relua rolurile protagonistilor.(cinemarx.ro)


Primele doua filme au fost... dragute, pentru genul de comedie prosteasca. Umorul e bazat pe intamplari haioase, majoritatea cu tenta sexuala. Am fost surprins sa-l vad  pe John Cho in serialul Flashforward (care revine pe 18 martie), interpretand un personaj cat se poate de serios, total diferit de Harold.Avem N exemple de comedii (si nu numai) care au fost acceptabile, insa continuarile au fost esecuri totale. Sa speram ca nu va fi asa si in cazul asta, desi, dupa cate comedii de craciun am vazut, va fi greu sa vina cu ceva nou. Totusi, actorii au farmec si sunt capabili sa te tina cu zambetul pe buze, desigur, daca agreezi genul asta de film.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu