The Illusionist



Nomilnalizat la premiul Oscar filmul prezinta o minunata poveste din timpul anului 1900, din Viena. Eisenheim este un iluzionist misterios care, prin trucurile sale, incalca legile naturii si face sa dispara linia dintre realitate si magie. Inspectorul sef Uhl este un vienez dedicat respectarii legii pentru care magia nu isi are locul in lumea sa atat de ordonata.
Printul Leopold (Rufus Sewell) afla despre puterile supranaturale ale lui Eisnheim si doreste sa il intalneasca. Crezand ca iluzionistul nu este decat un sarlatan, Leopold participa la unul dintre spectacolele lui Eisenheim, sperand sa poata sa il demascheze pe parcursul reprezentatiei. Frumoasa logodnica a printului, Sophie von Teschen(Jessica Biel), assista la numerele de magie ale lui Eisenheim. Cei doi isi aduc aminte unul de celalalt din tinerete si vechea lor idila incepe sa prinda viata din nou.
O sa intalniti niste trucuri incredibile in acest film , va sugerez sa fiti foarte atenti la fiecare detaliu.Dezonadamantul este greu de anticipat de aceea mi.-a placut foarte mult.. :)
http://www.imdb.com/title/tt0443543/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu