AC Milan - Manchester United 2-3 (17.02.2010)

  
Formaţia italiană AC Milan a pierdut, scor 2-3 (1-1), partida susţinută, marţi, pe teren propriu, în faţa echipei engleze Manchester United, în manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, informează site-ul UEFA.
        Golurile oaspeţilor au fost marcate de Scholes '36 şi Rooney '66, '74, în vreme ce reuşitele gazdelor au fost semnate de Ronaldinho '3 şi Seedorf '85.În minutul 90+3, mijlocaşul echipei din Manchester, Carrick, a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene.
           Tehnicianul echipei milaneze, Leonardo, a folosit următoarea formulă de start: Dida - Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini (Favalli '38) - Beckham (Seedorf '72), Pirlo, Ambrosini - Pato, Huntelaar (Inzaghi '77), Ronaldinho.
          Antrenorul oaspeţilor, Alex Ferguson, a contant pe următorii jucători: Van der Sar - Rafael (Brown '90+2), Ferdinand, Evans, Evra - Fletcher, Carrick, Scholes - Nani (Valencia '65), Ji-Sung Park - Rooney.
          Partida de pe arena San Siro din Milano a fost condusă de o brigadă de arbitri din Portugalia avându-l la centru pe Olegario Benquerenca, ajutat de asistenţii Jose Manuel Silva Cardinal şi Bertino Miranda, rezervă fiind Artur Soares Dias. Delegat UEFA pentru acest joc a fost olandezul Henk Kesler, observator pentru arbitri fiind nord-irlandezul Leslie Irvine.
          Returul va avea loc pe data de 10 martie, pe arena Old Trafford din Manchester.
                                                                                                                      Sursa: mediafax.ro

          Manchester United este echipa mea de suflet, când vine vorba de fotbalul mondial. M-a bucurat victoria lor, au prima șansă la calificare. Totuși, trebuie să recunoaștem, a fost o victorie norocoasă. Dacă golurile marcate de Wayne Rooney au fost meritate, nu e ușor sa înscrii două goluri cu capul în aceeași seară de Champions League, mai ales daca înăltimea ta nu e un punct forte, execuția lui Paul Scholes a fost un eșec total. Rezultatul luftului său a fost un șut bine plasat, lânga bară. Ăsta e fotbalul, norocul face parte din joc. Al doilea gol al milanezilor a venit după o faza rapidă, sclipitoare, a unora dintre cei mai mari fotbaliști din lume. Ronaldinho a condus mingea ca in vremurile sale bune și a reușit să strecoare mingea printre picioarele apărătorilor englezi, servindu-l perfect pe "bătranul" Seedorf, care nu s-a lăsat mai prejos, reușind să înscrie printr-o execuție de mare finețe. Așteptăm cu mare interes returul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu